Черневи ООД, гр. Шумен
Телефон: +359 54 83 13 13         Мобилен: +359 899 16 17 17         Факс: +359 54 83 12 21         E-mail: info@chernevi.com

Вендинг решения

Черневи ООД осигурява според нуждите и изскванията на клиентите си цялостни решения включващи продажба на кафе, топли напитки и пакетирани храни, чрез доставка и монтаж на вендинг машини със системи за касово и безкасово разплащане. Фирмата работи с машини и продукти на водещи в областта компании. Дизайнът, капацитетът и възможностите на машините са съобразени и задоволяват специфичните изисквания на Клиентите. Осигуряването на машините, монтажа, обслужването и сервиза им са изцяло за наша сметка. Разполагаме със собствен сервиз, който позволява безпроблемна работа на машините 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

В практиката ни са се наложини следните варианти за работа:

Първи вариант:

Всички напитки са на платена консумация, на цени и условия определени съвместно с Вас.

Втори вариант:

Всички напитки са напълно безплатни и в края на всеки месец фирмата ползвател заплаща стойността на напитките по показанията на брояча на машината по определени цени.

Трети вариант:

Предоставяме за ползване жетони с предварително определена стойност или ключове с памет, в които се въвежда ежемесечно определена сума. Всички напитки са на платена консумация, по цени и условия определени съвместно с Вас.

Четвърти вариант:

Всички напитки са на еднавка предварително определена цена. Клиентът ползвател ще има възможност да предостави като социална политика на своите служителио дотация и да покрие стойността на напитките като доплаща изконсумираното количество по показанията на брояча на машината по предварително договорени цени.

Разполагаме със следните модели машини:

За повече информация моля свържете се с нас през формата за контакти или на телефон 0899 16 55 16 и email vending@chernevi.com

На нас се довериха редица водещи фирми. Ще се радваме и Вие да сте една от тях.